Välkommen 2020!

Hej bloggen!

Det var länge sen....! Jag har som ni märkt tagit ett litet uppehåll från bloggandet. Men nu vill jag göra en liten uppdatering och även säga att snart finns det möjlighet att rida lektion igen. Välkommen att höra av dig med din förfrågan. Jag jobbar med alla typer av ekipage.

Min fina Elgur från Labbetorp såldes i höstas och jag är så tacksam över att han fått en sån perfekt ny ägare! När man har lagt så många år på att utbilda sin häst till att bli hållbar och lydig, då vill man ju gärna att den ska få komma till någon som uppskattar hans förmågor fullt ut. Och det känner jag absolut att han gjort.

He’la är dräktig och på inridning hos Camilla. Hoppas att jag snart får prova henne. Tiden från föl till ridhäst går så fort!

För ett par år sen provade jag detta med online-coachning av elever som bor för långt bort. Jag tyckte att det fungerade förvånansvärt bra och fick en del bra feedback på konceptet. Nu tänkte jag starta igång igen och för att fira detta så lottar jag ut en gratis session med coachning online! I detta ingår att du mailar mig med det du behöver hjälp med, jag svarar via mail med ett övningsupplägg och därefter så har vi en avslutande diskussion, antingen via mail, chat eller Hangouts/Skype.

Allt du behöver göra är att maila mig på eva@ishastar.com,  på ämnesraden i mailet skriver du ”Online utlottning” och i mailet skriver du bara vad du och din häst heter. Senast den 7:e februari vill jag ha ditt mail!  För att vara med i utlottningen!
Välkommen!